20 Maart DEMO-DAG BALEN: BIOMIX (13u - 18u)

Biomix is een vloeibaar, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel op basis van enzymen.

Het verwijdert alle vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong. Dit is het ideale reinigingsmiddel voor alle buitenoppervlakken.  

Gebruiken vanaf het moment er geen nachtvorst meer is en na aanbrengen mag het 2 dagen niet regenen.  Dit product verdund aanbrengen en enkele weken laten inwerken.  Maximaal resultaat al na enkele weken zichtbaar (zonder schrobben)

Het gebruik van enzymen om je terras te reinigen kan verschillende voordelen hebben. Enzymen zijn biologische moleculen die chemische reacties versnellen zonder zelf verbruikt te worden. Hier zijn een paar redenen waarom enzymen handig kunnen zijn bij het schoonmaken van je terras:

  1. Effectief bij organisch vuil: Enzymen zijn goed in het afbreken van organisch materiaal zoals vet, olie, voedselresten, algen en ander vuil dat zich op terrassen kan ophopen.

  2. Milieuvriendelijk: In tegenstelling tot sommige agressieve reinigingsmiddelen, zijn enzymen over het algemeen milieuvriendelijk. Ze zijn biologisch afbreekbaar en kunnen veiliger zijn voor planten, dieren en het milieu als geheel.

  3. Minder schadelijk voor oppervlakken: Enzymatische reinigers zijn over het algemeen zachter voor oppervlakken zoals hout, steen, tegels en beton. Ze zijn minder waarschijnlijk schade te veroorzaken aan het materiaal van je terras in vergelijking met agressievere chemische reinigingsmiddelen.

  4. Langdurige resultaten: Enzymen kunnen ook helpen bij het voorkomen van herhaalde groei van algen en schimmels door de organische componenten af ​​te breken die hen voeden. Dit kan resulteren in langduriger schone terrassen.

  5. Geurverwijdering: Sommige enzymatische reinigingsmiddelen zijn ook effectief in het neutraliseren van onaangename geuren die kunnen voorkomen op terrassen, bijvoorbeeld veroorzaakt door organisch materiaal dat is gaan rotten.

Kortom, het gebruik van enzymen om je terras te reinigen kan een efficiënte, milieuvriendelijke en veilige optie zijn, vooral als je organisch vuil wilt verwijderen zonder agressieve chemicaliën te gebruiken.